Norse Connect – det effektive bindeled mellem udvikler og investor

Norse Property Management har lanceret servicen Norse Connect – et effektivt bindeled mellem ejendomsudvikleren og ejendomsinvestoren, der sikrer den mest smidige overgang fra byggeri til drift og en endnu mere effektiv udlejning.

Udover at være administrator på en række ejendomme, har Norse Property Management med produktet Norse Connect sikret, at hele processen fra byggeri til drift bliver optimeret for såvel udvikler som investor. Og hvis Norse er med i processen allerede når der skal vælges lejemålsindretning og boligstørrelser samt når huslejeniveauet skal vurderes og fastsættes, så minimeres risikoen for tomgang markant og udlejningen effektiviseres yderligere.

”I øjeblikket anvender vi for eksempel vores Norse Connect service på et af Sophienberg Gruppens projekter i Hillerød. Projektet består af 70 stk. 2-værelses boliger på 50-55 kvm, der kan indrettes enten som studie-, senior- eller helt almindelige lejeboliger. Grundstykket til boligprojektet er indkøbt og her varetager vi allerede administration af de eksisterende erhvervslejemål,” siger Leif Boje Espesen, adm. direktør i Norse Property Management.

Norse Connect blev lanceret i januar 2021 og allerede nu ses en række synergieffekter ved at have Norse Property Management med som partner hos både udvikleren og ejeren af ejendommen.

”Helt grundlæggende så smidiggør det overgangen fra udvikler til investor. Der er en lang række områder, hvor det er en kæmpe fordel, at det er den samme leverandør og samarbejdspartner gennem hele processen og man ikke undervejs skal til at overlevere en masse opgaver, der er essentielle for både udvikler og investors forretning. Stort set alle opgaver inden for udlejning, markedsføring og administration kan med fordel varetages af Norse lige fra byggeprojektets opstartsfase til ejendommen er fuldt udlejet og i drift,” siger Leif Boje Espesen.

Om Norse Property Management

Bag Norse Property Management står Leif Boje Espesen og Christian Warburg, som har en stærk fælles historik, når det gælder etablering og udvikling af velfungerende ejendomsadministrations virksomheder – senest i Nordic Property Management som i 2017 blev købt af Heimstaden.

Norse Property Management tilbyder de klassiske ejendomsadministrations og -udlejningsydelser, og vi vil ikke gå på kompromis med god gammeldags service og kvalitet. Men samtidig vil vi have fokus på digitalisering og nytænkning, for vi ønsker at rykke branchen i en mere moderne og tidssvarende retning med innovative løsninger og en positiv kultur.